Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


ISU' Development Commission har under en längre tid arbetat med en e-learning plattform som ett stöd till funktionärer, tränare, aktiva och övriga intressenter. Som ett första steg lanseras nu plattformen med några inledande utbildningar.
 
Nu öppnar vi upp möjligheten till efteranmälan för Moralägret 2019.
 
Försäsongen är igång och runt om i landet är man i full gång med sin träningsverksamhet. En grupp inbjudna aktiva har genomfört säsongens första tester i labbet vid Göteborgs Universitet.
 
I Amsterdam samlades representanter för hastighetsåkning till den Europeiska konferensen och SSF representerades av Bent Erik Brenden. Mer än 30 representanter var samlade och konferensen innehåll ett antal utvecklingspunkter.
 
Under försommaren har det genomförts Europeiska konferenser för såväl short track som hastighetsåkning där förbundet har varit representerade. Short track konferensen genomfördes i Dresden.
 
I helgen genomfördes ett träningsläger riktat till tjejer. Mia Folke från SK Pollux har summerat ihop lägret med både text och bild.
 
I perioden 14 - 17.juni arrangeras öppet utvecklingsläger för hastighet och short track i Rosersberg inom ramen för förbundets Elit och utvecklingsverksamhet. Detta är inom ramen för utvecklingsprojekt med stöd från RF och ISU development commission.
 
I måndags och tisdags samlades sju aktiva för tester i Göteborg
 
Året 2019 är det år då Svenska Skridskoförbundet för första gången leds av en kvinna. Maurine Filip valdes enhälligt vid förbundsmötet den 14 april att tillsammans med 8 ledamöter, leda förbundet och dess verksamhet fram till april 2021.
 

Hugo Levin-priset 2019

(2019-05-07 10:21)
Den 31 maj är sista dagen att föreslå kandidater för Hugo Levin-priset 2019
 

Moralägret 2019

(2019-05-03 12:43)
Nu finns inbjudan och anmälan till Moralägret 2019 publicerad.
 
Både Södra Sveriges skridskoförbund och Västsvenska skridskoförbundet har årsmöte i maj.
 
Vid förbundsmötet söndagen den 14 april valdes Maurine Filip till ny förbundsordförande.
 

Ordförande har ordet!

(2019-04-12 10:13)
Skridskoförbundets ordförande har skrivit ett Ordförande har ordet inför helgens förbundsmöte.
 
Dags att söka Elitidrottsstipendiet 2019-2020.
 

Postadress:
Sundsvalls SK - Skridsko
Eva Westin, Bågevägen 29b
85652 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sundsvallsspeedskaters@gmail.com

Se all info