Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vi fortsätter med att tipsa om olika former av utomhusträning. Idag är temat Koordinationsträning.
 
Under veckan kommer vi att publicera tre olika teman på träning som kan bedrivas både hemma och utomhus.
 
Fem juniorer/ungdomar får stimulansstipendium om 3 000 kr vardera!
 

Tips och trix

(2020-04-03 14:46)
Tidigare i veckan kom FHM med lite nya riktlinjer för idrottsrörelsen, vi har samlat lite tips på utomhusträning för de som känner att de behöver
 
Igår kom ännu lite nya riktlinjer ang Corona/Covid-19 för vår verksamhet.
 
Svenska Skridskoförbundet och Fritidsbanken har tillsammans diskuterat kring hur vi kan få fler människor att prova våra idrotter och samtidigt få fler människor i rörelse.
 
Information om sökbart projektstöd för alla föreningar 2020-2021
 
Som ni alla vet medför den pågående spridningen av coronaviruset (Covid-19) stora utmaningar för samhället, idrottsrörelsen och därmed även det pågående arbetet med att se över möjligheterna till ett samgående med Kälksportförbundet.
 
Vintersäsongen fick ett snabbt slut och mycket påverkas givetvis av den pandemi som just nu pågår runt oss. Arbete med planering för den kommande säsongen har dock fortsatt och bygger på den långsiktiga strategi som vi jobbar efter.
 
Den planerade konferensen 16-17 maj skjuts på framtiden.
 
Svenska Skridskoförbundet fortsätter att bevaka utvecklingen och följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters bedömningar och rekommendationer.
 

Coronaviruset COVID-19

(2020-03-12 09:45)
Regeringen har beslutat att allmänna samankomster med över 500 personer förbjuds. Förbudet gäller tillsvidare fr o m den 12 mars.
 
På grund av situationen kring Corona viruset i Syd Korea har arenan blivit stängd och inga tävlingar genomförs tillsvidare. Det planerade VM kan ej genomföras enligt planen.
 
2019 blev ett rekordår för Städa Sverige! Hela 15 556 idrottsungdomar och ledare städade sin närmiljö med sin förening under året. Förutom miljönyttan gav verksamheten totalt 6,4 miljoner kronor till de medverkande föreningarna.
 
Steg 5: Lära sig att tävla! Att lära sig att tävla är ett utvecklingsstadium där utövaren börjar engagera sig mer på att prestera på en högre nivå. Betoning på förberedelser inför tävling blir allt viktigare och får ett större utrymme.
 

Postadress:
Sundsvalls SK - Skridsko
Stefan Nilzén, Östermalmsgatan 49
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sundsvallsspeedskaters@gmail.com

Se all info